as

as

Saturday, September 26, 2015

Η "ΣΟΒΑΡΗ" ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ


Αφού πέθανε (επιτέλους) και ο αρχιβασανιστής της χούντας Θεοφιλογιαννάκος, είναι ευκαιρία να μάθουμε την πραγματική ιστορία της χώρας και να την κοιτάξουμε κατάματα χωρίς φόβο και πάθος.

Η "σοβαρή" Χρυσή Αυγή δεν είναι εφεύρεση μιας καλοπληρωμένης φαλακρής δημοσιογραφικής μαριονέτας, αλλά μία επιδίωξη της ελληνικής δεξιάς που χρονολογείται από τις αρχές του 1970. Η μετεξέλιξη της στρατιωτικής χούντας των ακροδεξιών πανηλίθιων σε μία "σοβαρή" δεξιά παράταξη που θα σώζει για μια ζωή την Ελλάδα εφαρμόζοντας το τρίπτυχο της ελληνικής βλακείας (πατρίς - θρησκεία- οικογένεια) ήταν το μόνο ρεαλιστικό πλάνο της τότε πλουτοκρατίας.
 
Ο ίδιος ο αρχιβασανιστής Θεοφιλογιαννάκος ομολογεί στο 6.27 του παραπάνω βίντεο μετά από "πιέσεις" του δικαστηρίου τα εξής:

"Τα συμφέροντα της πατρίδας το απαιτούν αυτό το πράγμα. Όχι κύριοι αντιστασιακοί. Δεν ρίξατε εσείς την Επανάσταση. Η Επανάστασις με το πλήρωμα του χρόνου και ορισμένα λάθη της παραχώρησεν δια των ενόπλων δυνάμεων την εξουσίαν στον αρχηγό της εθνικοφρόνου παρατάξεως"

No comments:

Post a Comment