as

as

Tuesday, March 27, 2018

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ part 2


Το κείμενο που ακολουθεί το έγραψα και δημοσιεύτηκε στις 10/3/2016. Μετά την άσκηση δίωξης για το περιβόητο πλοίο Noor1 με τους 2 τόνους πρέζας, ας θυμηθούμε και εκείνα τα 13 εκ δολάρια.

Ο αγώνας μεταξύ ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ έγινε την Τετάρτη 2/3/2016 στο γήπεδο της Τούμπας. Την επόμενη μέρα, δηλαδή στις 3/3/2016, έγινε γνωστό από τις αποκαλύψεις του στοιχηματικού αναλυτή Νίκου Παναγόπουλου ότι σε 7 εταιρείες της Σιγκαπούρης και της Μαλασίας στοιχηματίστηκαν 13 εκ. δολάρια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη νίκη του ΟΣΦΠ.

Είναι γνωστό σε όλους όσους ασχολούνται με το στοίχημα ότι τέτοια ποσά δεν "παίζονται" ΠΟΤΕ εκτός αν υπάρχει η πλήρη βεβαιότητα για την έκβαση του αγώνα. Στην περίπτωση μας, οι αποφάσεις του διαιτητή και των βοηθών του ήταν η πλήρη βεβαιότητα.

Μετά τον αγώνα, που προκάλεσε τη δίκαη οργή χιλιάδων οπαδών του ΠΑΟΚ, αλλά και κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου, μετά τα επεισόδια, μετά τον πόλεμο ανακοινώσεων, μετά τις συσκέψεις/προτάσεις για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου και μετά τη διακοπή του κυπέλλου θα περιμέναμε το αυτονόητο: Την ενημέρωση από το ελληνικό κράτος για το αν υπήρχαν Έλληνες που έπαιξαν αυτό το παιχνίδι στις στοιχηματικές εταιρείες της Μαλαισίας και της Σιγκαπούρης και αν αυτοί σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, δηλαδή είναι παίκτες, προπονητές, παράγοντες, μάνατζερ, διαιτητές ή δημοσιογράφοι.

Δεν μιλάω για κατηγορίες, δεν μιλάω για κινήσεις της δικαιοσύνης, δεν μιλάω για δικαστικό ρεπορτάζ. Μιλάω για κάτι εύκολο που μπορεί να γίνει μέσα σε 2-3 εργάσιμες μέρες. Μιλάω για μία ανακοίνωση που θα ενημέρωνε τον κόσμο για τα βασικά και θα έλεγε, για παράδειγμα, αυτά τα ποσά στοιχηματίστηκαν, από τόσους Έλληνες και οι 17 ή οι 5 έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Εφόσον δεν γίνεται αυτό, τότε όλες οι υπόλοιπες κινήσεις είναι αστείες και το μόνο που επιδιώκουν είναι να σκεπάσουν την ουσία. Πέρασε μία εβδομάδα και ακόμα δεν έχουμε την παραμικρή ενημέρωση για τα 13 εκ δολάρια που μέσα σε 2 ώρες θα γινόταν 25-30 εκ. δολάρια. Η λύση είναι απλή και σίγουρη, όπως μας διδάσκει η ιστορία. Αν θέλεις να μάθεις τι γίνεται τότε ακολούθα το χρήμα. Follow the money.

Αν θέλεις να μάθεις ποιοι δεν θέλουν να μαθευτεί η αλήθεια και ποιοι δουλεύουν για το μεγάλο αφεντικό, τότε αρκεί να προσέξεις ποιοι λένε ακριβώς τα ίδια πράγματα και ακριβώς την ίδια στιγμή. Για παράδειγμα, σήμερα 3 α(θ)λητικές εφημερίδες γράψανε το ίδιο πράγμα σε ένα μικρό τμήμα του πρωτοσέλιδου τους. Το ίδιο λεξιλόγιο, την ίδια χρονική στιγμή, στο ίδιο τμήμα της εφημερίδας. Τέτοια σύμπτωση. Μιλάμε για συγχρονισμό που θα ζήλευαν και τα μπαλέτα Μπολσόι. Τα στηρίγματα του μεγάλου αφεντικού είναι πολλά. Είναι ο χρεοκοπημένος άρχοντας του lifestyle και της ΠΑΣΟΚικής σαπίλας Κωστόπουλος, είναι οι δημοσιογράφοι που για 5 ευρώ βιάζουν την αλήθεια, είναι οι δούλοι που θα κάνουνε τα πάντα για να δείξουν τη δουλοπρέπεια τους.

Τα 13 εκ. δολάρια στη Μαλαισία και τη Σιγκαπούρη εξακολουθούν να ψάχνουν κάτοχο και υπόσχομαι πως θα κάνω ότι περνάει απο χέρι μου για να μάθουμε ποιοι ήταν οι "προφήτες" που τα τοποθέτησαν. To be continued...

No comments:

Post a Comment